Mirë se vini në LOBA!

LOBA është specialisti juaj për parketet dhe dyshemetë prej druri. Përfitoni nga ekspertiza jonë, e fituar gjatë më shumë se 90 vite, në verniqe, vaj dhe dyll për parkete, po ashtu edhe në produkte profesionale për mirëmbajtjen dhe pastrimin e tyre. Krijuar nga specialistë për specialistët, ju ofrojmë produkte për sipërfaqe parketesh dhe dyshemesh, jo vetëm të sigurt, por edhe miqësorë ndaj mjedisit. Për ekspertët tanë do të jetë kënaqësi tju përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja lidhur me trajtimin e dyshemeve cilësorë. LOBA - On Top !

Note on the use of cookies

In order to give you a better service this Website uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

Data protection OK